Se pun la fiert boabele de fasole. Când sunt fierte, se strecoară și se freacă până devin pastă. Se călește în ulei încins usturoi, boia. S... Vezi rețeta
Se curăță păstăile mai puioase (cu boabe mai mari) la capete și se rup bucăți. Se pun la fiert în apă cu sare. Când sunt fierte, se strecoa... Vezi rețeta
Se face o mămăligă din care se pune într-o tavă de cuptor un strat de circa 2 cm. Deasupra se pun: carne și cârnați, fierte și tăiate mărun... Vezi rețeta
Se face o mămăligă. Într-o tigaie, pe sobă, se pune o lingură de untură iar când se topește se pun 4 linguri de mămăligă și 2 linguri de ... Vezi rețeta
Se face o mămăligă. Separat, în ulei încins sau untură se prăjește slănină, tăiată cubulețe, până cubulețele se rumenesc și sunt croc... Vezi rețeta
Se face o mămăligă. Când este caldă se așază într-un castron, în pături (straturi): mămăligă, lictar (magiunul de prune care se amestecă... Vezi rețeta

