2,5 kilograme măruntaie de porc (ficat, rinichi, splină, inimă) 250 grame carne grasă de porc 4 cepe albe 1 cană mare de orez 4 foi de dafin ... Vezi rețeta
1 ½ kg carne de porc împănată 500 g carne de vită mai grasă 50 g sare ¼ linguriță piper 1 praf boia de ardei iute ¼ linguriță boia de... Vezi rețeta
1 cap întreg de porc rinichii inima câteva bucăţi şorici 3 foi dafin 2 lingurite boabe de piper piper măcinat sare 1 stomac de porc 2 l... Vezi rețeta
500 g organe miel 1 legătură generoasă ceapă verde 50 g smântână groasă 1-2 linguri de ulei 2 ouă sare piper cimbru 1 legătură micÄ... Vezi reÈ›eta
Holopții (sarmale) se făceau din cureti morat, cureti acru (varză murată). Varza murată se scoate de vineri după masă din ton (butoi), se desfa... Vezi rețeta
1,5 – 2 kg. varză murată 1 kg. pulpă de porc 200 de grame de ceapă 100 grame de orez cu bobul rotund 2 linguri de ulei 150 ml. apă călduÈ... Vezi reÈ›eta

