Prunele se curăță de sâmburi. Se pun într-un ceaun. Se lasă până a doua zi pentru a lăsa zeamă. Se face foc și se pune ceaunul. Cu un i... Vezi rețeta
Într-un borcan se puneau alternând, un strat de mure și unul de zahăr. Se lasă așa până când fructele lasă un sirop. Se strecoară siropul,... Vezi rețeta
Pulpa de porc se ține în sare o săptămână, apoi se pune la afumat cu lemn de prun sau cireș. Se lasă 2 zile la defumat, la înmuiat. Se pune... Vezi rețeta
Carnea tăiată felii se condimentează cu sare, piper. Se pune un pic de ulei È™i se lasă la macerat. Se aÈ™ează în borcane. Se acoperă cu unturÄ... Vezi reÈ›eta
La compot se pun la înmuiat pere, mere, prune uscate apoi se pun la fiert, dacă vrei poți îndulci cu zahar sau il lași fără. Poți manca cu pâ... Vezi rețeta
Aluatul de tăieței se tăia pătrățele, se dădea la cuptor. Se pregătea un sirop din zahăr, apă și nuci măcinate. Acest sirop se turna peste... Vezi rețeta

