Într-un blid (bol) mai adânc se amestecă bine o jumătate de lităr (litru) de sămătișe (iaurt) cu un pahar de groștior (smântână), doua-t... Vezi rețeta
3 căni făină de mălai O cană făină albă 2-3 linguri sare 3 ouă ½ cană ulei O lingură bicarbonat stins în lapte acru sau iaurt Lapte... Vezi rețeta
Se curăță cartofii, se taie ca pentru piure și se pun la fiert. Când sunt fierți, se zdrobesc cartofii în apa lor. Se adaugă făina de mălai,... Vezi rețeta
Se pun la fiert în apă cu sare două-trei “hadaburci” (cartofi), curățate și tăiate în patru. După ce au fiert, se pasează bine în apa... Vezi rețeta
Se pune la fiert într-o oală, smântână de vacă sau de bivol. Când fierbe se pune făina de mălai amestecată cu făină de grâu. Se freacă p... Vezi rețeta
Se pune la fiert o jumătate de lităr (litru) de grostior (smântână). Se adaugă câteva bucățele de unt și un pic de sare. Când groștiorul ... Vezi rețeta

