Se taie mărunt ceapa și se pune la prăjit într-un pic de ulei sau untură. Se amestecă cu păsat. Se taie mărunt slănina și se pune într-un... Vezi rețeta
crupe de grâu - 1 ceașcă 2 pahare de apă unt și sare la gust. Crupele se toarnă într-un vas cu apă rece. De îndată ce fierbe, reduceți c... Vezi rețeta
Se face un aluat mai moale din făină de mălai, broză (bicarbonat de sodiu) și sare. Se adaugă apă mai caldă. și se amestecă bine cu o lingur... Vezi rețeta
Se face un aluat din făină de mălai cu țaic (plămădeală, bucată de aluat ajunsă în faza de fermentație). Se călesc 4-5 cepe verzi, tăiate... Vezi rețeta
Tăiețeii se făceau din 15 kilograme de făină. Supa se făce din carne de oaie. Carnea se spăla și se punea la fiert. După ce era fiartă se sc... Vezi rețeta
2 căpățâni salată verde, 250 -300 gr piept de porc afumat (sau slăninuță afumată ), 450 gr smântână dulce 20%, 200 ml iaurt , 2 ouă ,... Vezi rețeta

