Se curăţă bureții iuți și li se desprinde de coada. În locul rămas liber se pune un pic de sare și se prăjesc pe cărbuni. Se servesc alătu... Vezi rețeta
Se prăjește slănină tăiată cubulețe. Peste slănina prăjită se pun două cepe mari tăiate în felii lungi și se prăjesc împreună. Bureț... Vezi rețeta
Se curăță bureții, se spală, se storc, apoi se taie felii. Se prăjesc: o ceapă tăiată felii, slănină tăiată cubulețe, o roșie. Când su... Vezi rețeta
Se pun hribele uscate la înmuiat, se spală în mai multe ape să iasă negreala, apoi se taie felii. Se prăjesc două cepe, o roșie și un ardei, ... Vezi rețeta
Hribele (ciuperci) tinere se spală și se taie felii. Se pune ulei într-o tigaie, două sau trei linguri de oțet, o foaie de dafin, boabe de piper,... Vezi rețeta
Se spală și curăță hribele (ciuperci) și se pun la fiert. În ulei încins se călește o ceapă tăiată mărunt cu boia și piper. Se pune pes... Vezi rețeta

