Se face un aluat cu făină de grâu, drojdie, apă. Se frământa bine seara, se punea într-o tavă sau pe o frunză de varză până dimineaÈ›a, cÃ... Vezi reÈ›eta
Se fierbe o bucată de slănină afumată, tăiată felii și crestată (se poate fierbe în ciorba de fasole). Slănina fiartă se condimentează cu ... Vezi rețeta
Se spală și se curăță hreanul. Se dă pe răzătoare. În uleiul încins se pune 1-2 linguri de făină și se prăjește ușor. Se pune la prăj... Vezi rețeta
Se dă pe răzătoare hreanul. Într-o tigaie se pun cubulețe de slănină, sau ulei, iar când slănina este prăjită se pun 2 linguri de hrean, o ... Vezi rețeta
Hreanul se dă pe răzătoare și se amestecă bine cu o lingură de zahăr. Se adaugă 2 sau 3 linguri de smântână și se amestecă din nou. Vezi rețeta
Pentru salată: se taie castraveți verzi, ceapă verde, roșii, salată verde. Se stropesc cu un pic de oțet, se pune sare, o lingură de ulei, 2 sa... Vezi rețeta

