Se spală salata verde și se taie felii. Separat se prepară apă cu zahăr și cu oțet, după gust, după care se pune peste salată. Se adaugă pi... Vezi rețeta
Salata se alege, se spală, se taie și se zolește (freacă) cu sare până se înmoaie. Se pune peste ea apă, oțet și un pic de zahăr. Vezi rețeta
Se face un aluat dospit din făină, lapte (unt, dacă este), maia (drojdie), un vârf de sare. Se lasă la dospit și, după aceea, se formează plă... Vezi rețeta
Din aluatul de pâine, se rup bucăți, se modelează rotund și se pun la copt odată cu pâinea. După ce se scot din cuptor, se udă cu apă și se... Vezi rețeta
Se face un aluat din 3 pumni de făină, apă caldă, drojdie. Se frământă și se lasă la dospit. După ce este dospit, se taie în șapte bucăț... Vezi rețeta
Hribele se curăță și se fierb. Se strecoară. Se călește ceapa în ulei. Se adaugă hribele și se lasă se să frigă. Separat, într-un blid, ... Vezi rețeta

