Pulpa de porc se ține în sare o săptămână, apoi se pune la afumat cu lemn de prun sau cireș. Se lasă 2 zile la defumat, la înmuiat. Se pune... Vezi rețeta
Carnea tăiată felii se condimentează cu sare, piper. Se pune un pic de ulei și se lasă la macerat. Se așează în borcane. Se acoperă cu untur... Vezi rețeta
Se pune într-un blid (bol) mai adânc două-trei ouă, o linguriță cu broză (bicarbonat de sodiu) stinsă în oțet, fărină (făină), lapte, d... Vezi rețeta
Pecinea (carnea) de porc sau de miel se taie bucăți mai măricele și se pune într-un vas mai încăpător. Peste pecine (carne) se pun două-trei ... Vezi rețeta
250 g. ciuperci uscate, o ceapă mijlocie tăiată mărunt, ulei pentru prăjit. 3-4 linguri de făină, 250 ml de zeamă de varză murată (moare... Vezi rețeta
Se pune usturoi și ceapă tocate la călit. Peste se pun măruntaiele tocate. Peste măruntaiele călite și răcite se pun două ouă și pesmet. Se... Vezi rețeta

