Păstăi cu usturoi

Păstăi cu usturoi

Păstăile uscate se pun la înmuiat, apoi se fierb în apă cu sare. Se strecoară. Între timp călim ceapa cu boia, piper. Separat zdrobim usturoi ... Vezi rețeta

Hribe cu usturoi

Hribe cu usturoi

Hribele uscate se pun la înmuiat, apoi se fierb în apă cu sare. Se strecoară. Între timp călim ceapa cu boia, piper. Separat zdrobim usturoi ș... Vezi rețeta

Colțunași cu cartofi și varză călită (Вареники з картоплою і капустою)

Colțunași cu cartofi și varză călită (Вареники з картоплою і капусто...

Este o rețetă tradițională ucraineană, care se prepară în zi de post. Ingrediente pentru aluat: - Făină – 0,5 kg. - Ulei – 3-4 lingu... Vezi rețeta

Grenadirmars

Grenadirmars

Se fierb 2-3 cartofi tăiați cuburi. Separat se fierb paste de casă. Se taie cubulețe o ceapă, se călește în ulei și se pune boia peste ea. Ca... Vezi rețeta

Grenadirmars - Laște (tăieței de casă) cu cartofi

Grenadirmars - Laște (tăieței de casă) cu cartofi

Laștele se pun la fiert. După ce au fiert se scurg de apă. Cartofii se fierb în coajă, se curăță și se zdrobesc (se pisează). Se călește u... Vezi rețeta

Hagymaszeletek – Felii de ceapă

Hagymaszeletek – Felii de ceapă

Se taie ceapă felii. Se bat bucățile de carne ca pentru șnițel și se condimentează cu piper și sare. Se așază într-o cratiță, un rând ce... Vezi rețeta