Se curăță 4-5 picioci (cartofi) și se dau pe răzătoarea cu ochiuri mari. Se adaugă sare, piper, un cățel de usturoi zdrobit și se amestecă ... Vezi rețeta
Se spală cartofii și se pun la fiert în apă, în coaja lor. Când sunt fierți, se lasă la răcit, se curăță de coajă și se freacă (se zdro... Vezi rețeta
Se spală cartofii. Se pun la fiert cu coajă. Când sunt fierÈ›i, se strecoară, se lasă la răcit, apoi se curăță de coajă È™i se taie felii. Ã... Vezi reÈ›eta
Se bat ouăle cu un pic de apă. Se face un aluat din ouăle bătute, făină, apă și un vârf de sare. Se întinde o foaie și se taie tăiețeii f... Vezi rețeta
Se face un aluat din faină și apă călduță, frământat bine, și se întinde o foaie pe un fund de lemn, cu sucitorul, cât se poate de subțire... Vezi rețeta
Se face un aluat din făină neagră de grâu cu apă călduță și sare. Se frământă bine și se întinde o foaie cu o grosime de circa 0,5 cm. S... Vezi rețeta

