Se face un aluat din făină de mălai, drojdie (bucată de aluat ținută cam o săptămână în frunză de varză sau pănușă de mălai) amesteca... Vezi rețeta
Se face un aluat din sămătișă (lapte prins care rămâne după ce se culege smântâna), 1 lingură de broză (bicarbonat), făină de mălai și ... Vezi rețeta
Se taie mărunt măruntaiele de oaie (plămân, inimă, rinichi, ficat)și se prăjesc în ulei cu două cepe mari tăiate. Se fierbe păsat, se stoar... Vezi rețeta
Carnea de porc crudă se sărează bine și se lasă câteva zile la rece. Apoi se afumă împreună cu cârnații și costițele câteva zile. Pentru... Vezi rețeta
Se călește ceapă în untură. Se fierbe o bucată de ficat, o bucată de carne, o bucată de plămân și o bucată de slănină. După ce sunt fie... Vezi rețeta
Gușa de porc este porțiunea de sub bărbia porcului. Gusa proaspătă se pune la fiert în apă cu sare, boabe de piper, foi de dafin. Se lasă 40-4... Vezi rețeta

