300 g hribe 100 ml ulei 2 cepe 1 căciulie usturoi 2 linguri făină de mălai 500 ml moare de cureti (zeamă de varză murată) 1 linguriță s... Vezi rețeta
Se curăţă bureţii, se spală, se storc şi se taie felii. Se prăjeşte în ulei o ceapă tăiată felii peste care se pun bureţii. Când sunt p... Vezi rețeta
Se taie slănină și se pune la prăjit. Se amestecă cozi de ceapă cu urdă și sare. Se pun peste slănină și se dă un clocot în untura lăsat... Vezi rețeta
Se face o mâncărușă (omletă) din ouă, lapte și un pic de făină de mălai. Mâncărușa se mănâncă cu tocană Vezi rețeta
Se fierbe fasolea uscată, boabe. Se storc boabele (puii) şi se pun într-un blid. Peste ei se pune ceapă tăiată mărunt, ulei, sare. Vezi rețeta
Se fierbe fasolea uscată. Se freacă fasolea până rezultă o pastă. Se subţiază cu apa în care a fiert şi câţiva căţei de usturoi şi se m... Vezi rețeta

