Se pune păsatul la fiert. Când este fiert, se stoarce de apă. Într-o crăticioară se călesc în ulei 2-3 cepe tăiate mărunt, se pune și boia.... Vezi rețeta
Se face o mămăligă. Se călește ceapă în uleiul încins. Se pune un strat mămăligă, un strat ceapă călită. Vezi rețeta
Se face o mămăligă. Se pune un strat de mămăligă, un strat de magiun. Vezi rețeta
Într-un ceaun se pun la fiert laptele, groștiorul (smântâna) și puțină sare. Se pune făina de mălai și se amestecă până se desprinde mă... Vezi rețeta
Se face o mămăligă: se pune apă la fiert cu sare, se pune făina de mălai (de moară) compact, în mijlocul ceaunului și se lasă la fiert 5-10 ... Vezi rețeta
Se face o mămăligă: se pune apă la fiert cu sare, se pune făina de mălai (de moară) compact, în mijlocul ceaunului și se lasă la fiert 5-10 ... Vezi rețeta

