Se taie cuburi carnea şi slănina. Se căleşte în untură (ulei) ceapă. Se adaugă hrişca sau păsatul. Se fac sarmalele. Pe fiecare frunză de v... Vezi rețeta
Se face aluatul pentru sarmale și se învârt în frunze de ștede (ștevie). Se fierb în bulion. Vezi rețeta
Se lasă păsatul la înmuiat. Se căleşte în ulei (untură) ceapă, hribe tăiate mărunt, roşie, morcov dat pe răzătoare. Se adaugă păsatul. ... Vezi rețeta
Carnea de oaie fiartă se mănâncă cu mujdei. Vezi rețeta
Se încălzește apă. Se pune drojdie și cartofi fierți și ciruiți (zdrobiți), făină de mălai. Se lasă la dospit. Se pune în tepșe și se ... Vezi rețeta
Se face un aluat pentru pâine din făină, drojdie (maia- bucată de aluat ținută cam o săptămână în frunză de varză sau pănușă de mălai... Vezi rețeta

