Picioci ( cartofi) cu cămeşa lor (în coajă)

Picioci ( cartofi) cu cămeşa lor (în coajă)

Se taie felii de slănină, se crestează, se pun într-o tavă și se bagă la cuptor. Se spală cartofi de mărimea nucilor, iar după un sfert de c... Vezi rețeta

Picioci (cartofi) pârgăluiți

Picioci (cartofi) pârgăluiți

Se fierb cartofi în coajă, apoi se curăță și se taie felii. Într-o cratiță se pune slănină tăiată cubulețe și se prăjește împreună ... Vezi rețeta

Hrenzăle

Hrenzăle

5 cartofi mari, o ceapă, 2 căței de usturoi și se dau toate pe râzătoare. Se mai adaugă: 2 linguri cu smântână, sare, piper, bicarbonat de s... Vezi rețeta

Picioci (cartofi) scurţi

Picioci (cartofi) scurţi

Se prăjeÈ™te o ceapă în ulei, o roÈ™ie tăiată, apoi se pune apă pentru fiert cât să acopere legumele ca după fiert să rămână o zeamă puÈ... Vezi reÈ›eta

Picioci (cartofi) cu legume

Picioci (cartofi) cu legume

Se curăță cartofii și se taie felii. Se prăjește în ulei o ceapă, o roșie tăiată, un morcov și nap, dați pe răzătoare. Se pune apă pes... Vezi rețeta

Picioci (cartofi) cu ceapă și pepeni moraţi (castraveți murați)

Picioci (cartofi) cu ceapă și pepeni moraţi (castraveți murați)

Se fierb cartofii (picioci) bine spălați, în coajă, apoi se curăță de coajă și se taie felii. Se taie mărunt o ceapă și se pune peste cart... Vezi rețeta