Se pun la fiert coaste afumate și cârnați. Se face un amestec de smântână, lapte, o lingură de faină și se adaugă peste carne. Se pune apă ... Vezi rețeta
Se fierb măruntaiele găinii. Se călesc în ulei încins ceapă și morcov dat pe răzătoare. Se amestecă cu măruntaiele fierte, 2-3 felii de pâ... Vezi rețeta
Pita (pâine) de grâu sau de mălai se taie felii, se stropește cu apă apoi se prăjește în tava cu ulei încins. După prăjire se unge cu ustur... Vezi rețeta
Se fierb cartofi în coajă, se zdrobesc și se pun în aluatul pentru pita (pâine). Se frământă până se încorporează cartofii apoi se pune la... Vezi rețeta
Se face un aluat din făină de mălai, drojdie (bucată de aluat ținută cam o săptămână în frunză de varză sau pănușă de mălai) amesteca... Vezi rețeta
Se face un aluat din sămătișă (lapte prins care rămâne după ce se culege smântâna), 1 lingură de broză (bicarbonat), făină de mălai și ... Vezi rețeta

