Picioci (cartofi) scurţi

Picioci (cartofi) scurţi

Se prăjeÈ™te o ceapă în ulei, o roÈ™ie tăiată, apoi se pune apă pentru fiert cât să acopere legumele ca după fiert să rămână o zeamă puÈ... Vezi reÈ›eta

Picioci (cartofi) cu legume

Picioci (cartofi) cu legume

Se curăță cartofii și se taie felii. Se prăjește în ulei o ceapă, o roșie tăiată, un morcov și nap, dați pe răzătoare. Se pune apă pes... Vezi rețeta

Picioci (cartofi) cu ceapă și pepeni moraţi (castraveți murați)

Picioci (cartofi) cu ceapă și pepeni moraţi (castraveți murați)

Se fierb cartofii (picioci) bine spălați, în coajă, apoi se curăță de coajă și se taie felii. Se taie mărunt o ceapă și se pune peste cart... Vezi rețeta

Plăcinte din picioci răzăluiţi (cartofi dați pe răzătoare)

Plăcinte din picioci răzăluiţi (cartofi dați pe răzătoare)

Se curăță 4-5 picioci (cartofi) și se dau pe răzătoarea cu ochiuri mari. Se adaugă sare, piper, un cățel de usturoi zdrobit și se amestecă ... Vezi rețeta

Cartofi frecați cu groștior (smântână)

Cartofi frecați cu groștior (smântână)

Se spală cartofii și se pun la fiert în apă, în coaja lor. Când sunt fierți, se lasă la răcit, se curăță de coajă și se freacă (se zdro... Vezi rețeta

Cartofi pârgăluiți

Cartofi pârgăluiți

Se spală cartofii. Se pun la fiert cu coajă. Când sunt fierÈ›i, se strecoară, se lasă la răcit, apoi se curăță de coajă È™i se taie felii. Ã... Vezi reÈ›eta