Se bat ouăle cu un pic de apă. Se face un aluat din ouăle bătute, făină, apă și un vârf de sare. Se întinde o foaie și se taie tăiețeii f... Vezi rețeta
Se face un aluat din faină și apă călduță, frământat bine, și se întinde o foaie pe un fund de lemn, cu sucitorul, cât se poate de subțire... Vezi rețeta
Se face un aluat din făină neagră de grâu cu apă călduță și sare. Se frământă bine și se întinde o foaie cu o grosime de circa 0,5 cm. S... Vezi rețeta
Se fierb cartofii și se zdrobesc, apoi se amestecă cu făină, ouă și se sărează, după gust. Se iau bucățele din aluatul obținut și se form... Vezi rețeta
Din foaia preparată din faină și apă, uscată, se taie laște (tăieței) mărunte. Se prăjește în ulei o ceapă tăiată mărunt, apoi se pune... Vezi rețeta
Într-o jumătate de litru de sămătişă (lapte prins care rămâne după ce se culege smântâna) se pune o lingură de zahăr, sare, un vârf de c... Vezi rețeta

