Mămăligă în pături cu brânză de vacă și smântână

Mămăligă în pături cu brânză de vacă și smântână

Se face o mămăligă. ÃŽntr-un vas mare se aÈ™ază în straturi brânză de vacă, mămăligă, smântână. Ultimul strat este smântâna. Se pune Ã... Vezi reÈ›eta

Tocană (mămăligă) în pături

Tocană (mămăligă) în pături

Se pune apă cu sare la fiert. Când fierbe se pune făina de mălai. Separat se taie slănină cubulețe și se prăjește în ulei până este croca... Vezi rețeta

Îngroșală

Îngroșală

Se pune la fiert carne de porc și cârnați afumați. Se face un amestec din smântână, ou și făină de mălai. Se toarnă peste carne și cârna... Vezi rețeta

Plăcintă de picioci răzăluiţi (cartofi dați pe răzătoare)

Plăcintă de picioci răzăluiţi (cartofi dați pe răzătoare)

Se curăță cinci picioci (cartofi), se dau pe răzătoarea cu ochiuri mari, apoi se pune sare, piper, o lingură de smântână, un ou, un cățel d... Vezi rețeta

Turtă de picioci (cartofi)

Turtă de picioci (cartofi)

Se fierb cartofi în coajă, se curăță, se zdrobesc și se sărează. Se pun într-o tavă și se aşază sub formă de plăcintă. Se bat două ou... Vezi rețeta

Picioci (cartofi) în pături

Picioci (cartofi) în pături

Se curăță și se fierb opt cartofi mari și două ouă. Se dau pe răzătoare într-un castron, în pături (în straturi), astfel: cartofi, ou, ce... Vezi rețeta