Păsat pârgâluit

Păsat pârgâluit

Se pune la fiert o ulcică de păsat, o frunză de varză tăiată (dulce sau murată), pentru gust, sare. Se prăjeÈ™te în ulei o ceapă tăiată mÄ... Vezi reÈ›eta

Răstăuțe (tăieței)

Răstăuțe (tăieței)

Se bat ouăle cu un pic de apă. Se face un aluat din ouăle bătute, făină, apă și un vârf de sare. Se întinde o foaie și se taie tăiețeii f... Vezi rețeta

Brozbuțe (Sarmale cu păsat)

Brozbuțe (Sarmale cu păsat)

Se opărește păsatul. Se taie carnea bucăți. Se călesc în ulei 2-3 cepe tăiate mărunt și morcov dat pe răzătoare. Se amestecă toate aceste... Vezi rețeta

Cureti (varză) umplut cu păsat și hribe (ciuperci)

Cureti (varză) umplut cu păsat și hribe (ciuperci)

Se taie două cepe mărunt și se prăjesc în ulei. Se taie hribele mărunt și se pun la prăjit peste ceapă. Peste ele se taie o roșie și un mor... Vezi rețeta

Brozbuțe (sarmale) cu păsa

Brozbuțe (sarmale) cu păsa

Se curăță și taie mărunt ceapă. Se dă pe răzătoare morcov. În ulei încins (sau untură) se pune ceapa la călit. Când este înmuiată, se ... Vezi rețeta

Găină umplută

Găină umplută

Se călesc măruntaiele găinii cu ceapă, se pune sare, boia, piper. Se amestecă cu ou fiert sau nefiert și se umple găina. Se fierbe găina cu to... Vezi rețeta