Gulyás

Gulyás

Se căleÈ™te ceapa verde sau uscată. Se pune carnea tăiată cuburi. Se taie zarzavatul cuburi. Se pune să se călească în puÈ›in ulei. Se acoperÄ... Vezi reÈ›eta

Gulyás

Gulyás

Se curăță și se taie ceapă (mai multă) și se călește în ulei încins. Se pune carnea de vită și carnea de porc, tăiate bucăți, și se f... Vezi rețeta

Ciorbă de zarzavat cu tăieței

Ciorbă de zarzavat cu tăieței

Se curăță și se taie rotund zarzavaturile: morcov, pătrunjel, țelină, gulie, ardei tăiat mărunt. Se pun la fiert. Se curăță și taie carto... Vezi rețeta

Supă de roșii

Supă de roșii

Se pune la fiert într-o oală de 2 litri, 1litru de apă și 1 litru bulion. Când fierbe se pune o ceapă și se pot pune tăieței, orez, găluște... Vezi rețeta

Supă de varză acră cu gomboți de carne

Supă de varză acră cu gomboți de carne

Se pune la fiert varza acră. Când fierbe, se taie coastele de porc crude, proaspete, bucăți și se pun la fiert la foc încet cu varza. Când sun... Vezi rețeta

Supă de vișine

Supă de vișine

Se pune la fiert apă cu zahăr și compot de vișine. Când sunt fierte, se face un hoboraș (rântaș) din: 1 ou, făină și smântână și se to... Vezi rețeta