O jumătate kg de făină 2 ouă 3 gălbenuÈ™uri Se frământă ca materialul de tăieÈ›ei, dacă este prea tare aluatul se poate pune puÈ›inÄ... Vezi reÈ›eta
Pentru început se vor decoji 8 mere ionatan. Se scobește mijlocul merelor suficient de adânc să fie loc pentru umplutură. se face un sirop dintr... Vezi rețeta
Se face un aluat din făină, drojdie, zahăr, ou şi lapte. Se lasă la dospit. Se fac batoane lungi care se mai lasă la dospit aproximativ 30 minut... Vezi rețeta
Din aluat de cozonac se întindea o foaie. Se tăia în bucăți mai mici și se dădea la cuptor. După ce se coceau se fierbeau în lapte. După ce ... Vezi rețeta
Se fierbe orezul în lapte. După ce s-a răcit se adaugă ouă, zahăr, unt, se pune într-o tavă şi se dă la cuptor. Se presară zahăr pudră de... Vezi rețeta
O jumătate kg de făină 30g drojdie 2 ouă 3 linguri ulei 3 linguri de zahăr Puțină sare O vanilie Se frământă cu lapte călduț... Vezi rețeta

