Se curăţă cartofii de coajă, se taie cuburi şi se pun la fiert. După ce au fiert se pasează şi se amestecă cu ou şi făină, dar să nu fie ... Vezi rețeta
Se face grișul cu lapte, dar să fie un pic mai tare. Se întindea pe o tavă, se lăsa să se răcească. Apoi se taie pătrățele. Se dă prin fă... Vezi rețeta
Se face griş în lapte, dar puțin mai tare ca şi consistenţă. Se întinde cam de 1 cm grosime şi se lasă la răcit. Se taie in diferite forme. ... Vezi rețeta
Se face un aluat ca pentru cozonac. Se lasă la dospit, apoi se întinde cam de un deget grosime. Se taie pătrăţele cam de 5 cm şi se pune magiun ... Vezi rețeta
1 kg făină, 50 gr drojdie, 500 ml lapte, 2 linguri zahăr, 2 gălbenușuri, 1 linguriță sare, 200 ml smântână, 2 linguri ulei. Se frământă b... Vezi rețeta
Pentru 40-45 de bucăți: 500 g făină drojdie sare piper 1 ou smântână cât cuprinde 250 g jumări măcinate Din făină, drojdie, ou, ... Vezi rețeta

