Se călește o ceapă. Se adaugă 1-2 morcovi tăiați cubulețe, 1 pătrunjel tăiat cubulețe și se călesc. Se sărează și se piperează. Când ... Vezi rețeta
200 gr de hribe uscate 1 cana de orez 3 morcovi 200 gr smântână Ulei Sare și piper după gust Hribele uscate se pun la înmuiat în apa f... Vezi rețeta
Carnea de porc tăiată cubuleţe se pune la fiert. Când carnea e fiartă se adaugă zarzavat (morcovi, pătrunjel) tăiat cubuleţe şi ciuperci usc... Vezi rețeta
Se pun la înmuiat ciupercile uscate. Se schimbă de 2-3 ori apa. Se taie și se călește o ceapă mică. Se pun ciupercile peste ceapă și zarzavat... Vezi rețeta
Se pun la fiert în apă cu un pic de usturoi şi oţet. Se fierb 15 minute. Se ia de pe foc şi se amestecă cu smântână. Se mănâncă cu cartofi... Vezi rețeta
Fructele se pun la fiert. Se face hoboraș (rântaș) din lapte, făină, sare, zahăr și se punea în oala cu supă. Vezi rețeta

