Se pune varză murată tăiată mărunt la fiert. Se pune carne proaspătă de porc şi aluat din cârnaţi, din care se fac gomboţi (chifteluţe). S... Vezi rețeta
Se pune la fiert apă cu o ceapă întreagă, piper boabe și 2 foi de dafin. Se face un rântaș subțire: se încinge uleiul, se pune o 1 lingură d... Vezi rețeta
Se face un aluat mai tare din făină, apă, 1 ou și un vârf de sare. Se lasă la uscat. Când este uscat se dă pe răzătoarea cu ochiuri mari. Se... Vezi rețeta
Se pun oase afumate la fiert. Se pun zarzavaturi (morcov, pătrunjel, ţelină) cartofi tăiaţi cubuleţe. Când sunt aproape fierte se pune orez. ... Vezi rețeta
Se curăță și se taie zarzavaturi: morcovi, pătrunjel, țelină, gulie și se pun la fiert. Când sunt aproape fierte, se pun cartofii noi tăiaț... Vezi rețeta
Ingrediente: 1 kg carne de vițel 3 morcovi 2 cepe 1 păstârnac 1 gulie mai mică ½ țelină 1 roșie 1 ardei gras 2 cartofi Se călește ... Vezi rețeta

