Se pune la fiert într-o oală de 2 litri, 1litru de apă și 1 litru bulion. Când fierbe se pune o ceapă și se pot pune tăieței, orez, găluște... Vezi rețeta
Se pune la fiert varza acră. Când fierbe, se taie coastele de porc crude, proaspete, bucăți și se pun la fiert la foc încet cu varza. Când sun... Vezi rețeta
Se pune la fiert apă cu zahăr și compot de vișine. Când sunt fierte, se face un hoboraș (rântaș) din: 1 ou, făină și smântână și se to... Vezi rețeta
Se curăță morcovi, pătrunjel, țelină, gulie, o ceapă, piper boabe, sare și se pun la fiert întregi împreună cu carnea de vită. Se fierbe l... Vezi rețeta
4 ouă 8 linguri de apă făină de matzah 4 linguri untură de gâscă sau ulei sare, piper Se face un aluat moale din ouă, apă și făină ... Vezi rețeta
500 g carne de vită 1 ceapă 1 morcov 1 pătrunjel rădăcină cu frunze 500 g cartofi 1 ardei capia frunze de țelină 100 g tăieței lați ... Vezi rețeta

