Goldhaluschken - Găluște aurite

Goldhaluschken - Găluște aurite

1 kg faină albă 4 liguri zahăr 1 linguriță sare 2 ouă 50 gr drojdie 500 ml lapte 100gr unt sau 150ml ulei Se frământă un aluat și ... Vezi rețeta

Gerstensupe -  Ciorbă de ciuperci cu arpacaș

Gerstensupe - Ciorbă de ciuperci cu arpacaș

2 morcovi potriviți 1 țelină mică 1 o gulie mică 1rădăcină pătrunjel 150-200 gr arpacaș 200 gr ciuperci uscate și puse la înmuiat ... Vezi rețeta

Zöldségleves aszaltszivával (Supă de legume cu prune uscate)

Zöldségleves aszaltszivával (Supă de legume cu prune uscate)

Se călește o ceapă. Se adaugă 1-2 morcovi, 1 pătrunjel și un cartof; toate tăiate cubulețe și se călesc. Se sărează și se piperează. Câ... Vezi rețeta

Zöldségleves gomboccal (Supă de legume cu gomboți din cartofi)

Zöldségleves gomboccal (Supă de legume cu gomboți din cartofi)

Se călește o ceapă. Se adaugă 1-2 morcovi tăiați cubulețe, 1 pătrunjel tăiat cubulețe și se călesc. Se sărează și se piperează. Când ... Vezi rețeta

Gombaleves  - Ciorba de hribe uscate

Gombaleves - Ciorba de hribe uscate

200 gr de hribe uscate 1 cana de orez 3 morcovi 200 gr smântână Ulei Sare și piper după gust Hribele uscate se pun la înmuiat în apa f... Vezi rețeta

Gombaleves  - Ciorbă de Crăciun

Gombaleves - Ciorbă de Crăciun

Carnea de porc tăiată cubuleţe se pune la fiert. Când carnea e fiartă se adaugă zarzavat (morcovi, pătrunjel) tăiat cubuleţe şi ciuperci usc... Vezi rețeta