Savanyúleves - Supă acră

Savanyúleves - Supă acră

Se pun oase afumate la fiert. Se pun zarzavaturi (morcov, pătrunjel, ţelină) cartofi tăiaţi cubuleţe. Când sunt aproape fierte se pune orez. ... Vezi rețeta

Ciorbă de fasole verde cu cartofi

Ciorbă de fasole verde cu cartofi

Se curăță și se taie zarzavaturi: morcovi, pătrunjel, țelină, gulie și se pun la fiert. Când sunt aproape fierte, se pun cartofii noi tăiaț... Vezi rețeta

Gulyásleves (Gulaș)

Gulyásleves (Gulaș)

Ingrediente: 1 kg carne de vițel 3 morcovi 2 cepe 1 păstârnac 1 gulie mai mică ½ țelină 1 roșie 1 ardei gras 2 cartofi Se călește ... Vezi rețeta

Gulyás

Gulyás

Se căleÈ™te ceapa verde sau uscată. Se pune carnea tăiată cuburi. Se taie zarzavatul cuburi. Se pune să se călească în puÈ›in ulei. Se acoperÄ... Vezi reÈ›eta

Gulyás

Gulyás

Se curăță și se taie ceapă (mai multă) și se călește în ulei încins. Se pune carnea de vită și carnea de porc, tăiate bucăți, și se f... Vezi rețeta

Ciorbă de zarzavat cu tăieței

Ciorbă de zarzavat cu tăieței

Se curăță și se taie rotund zarzavaturile: morcov, pătrunjel, țelină, gulie, ardei tăiat mărunt. Se pun la fiert. Se curăță și taie carto... Vezi rețeta