1 kg piept de gâscă 4-5 pulpe de gâscă 500 g piept de vită 500 g fasole uscată 100 g arpacaș 1 morcov 2 cepe roșii mai mici 3-4 căței... Vezi rețeta
500 g fasole uscată 100 g arpacaș sau orez 1 kg piept de vită 5 linguri mălai 10 linguri făină 6 linguri untură de gâscă 2 cepe 1 păt... Vezi rețeta
500 g fasole boabe uscată 100 g arpacaș 500 g carne de gâscă sau de pui 250-300 g afumătură de gâscă sau găină 2 linguri de untură de g... Vezi rețeta
½ kg de fasole uscată (de preferință tărcată și albă, amestecată) Un pahar de arpacaș ½-1 kg de carne grasă O ceapă Sare, piper după... Vezi rețeta
2,5 kilograme măruntaie de porc (ficat, rinichi, splină, inimă) 250 grame carne grasă de porc 4 cepe albe 1 cană mare de orez 4 foi de dafin ... Vezi rețeta
1 ½ kg carne de porc împănată 500 g carne de vită mai grasă 50 g sare ¼ linguriță piper 1 praf boia de ardei iute ¼ linguriță boia de... Vezi rețeta

