Grăsime și piele de gâscă Grăsimea se taie în pătrate de 7-8 cm. Se crestează suprafața cu un cuțit, în formă de X sau zăbrele. Pielea ... Vezi rețeta
Se fierb ouăle. Se curăță și se taie în lung, în două. Gălbenușurile se scot, se pun într-un bol. Se condimentează cu sare, piper și foar... Vezi rețeta
4 ouă 8 linguri de apă făină de matzah 4 linguri untură de gâscă sau ulei sare, piper Se face un aluat moale din ouă, apă și făină ... Vezi rețeta
500 g carne de vită 1 ceapă 1 morcov 1 pătrunjel rădăcină cu frunze 500 g cartofi 1 ardei capia frunze de țelină 100 g tăieței lați ... Vezi rețeta
500g fasole uscată 1 ceapă 1 morcov 1 pătrunjel 1păstârnac o lingură ulei tăieței de casă sare Fasolea uscată se pune la înmuiat... Vezi rețeta
6 ouă 2 lingură făină 3 linguri oțet 2 linguriță zahăr 1 foaie de dafin sare și boia ulei În uleiul încins se prăjește o lingură... Vezi rețeta

