Jumări de gâscă grasă sau rață îndopată

Jumări de gâscă grasă sau rață îndopată

Grăsime și piele de gâscă Grăsimea se taie în pătrate de 7-8 cm. Se crestează suprafața cu un cuțit, în formă de X sau zăbrele. Pielea ... Vezi rețeta

Ouă umplute – rețetă evreiască

Ouă umplute – rețetă evreiască

Se fierb ouăle. Se curăță și se taie în lung, în două. Gălbenușurile se scot, se pun într-un bol. Se condimentează cu sare, piper și foar... Vezi rețeta

Knidaleh (gomboți) pentru supă de carne

Knidaleh (gomboți) pentru supă de carne

4 ouă 8 linguri de apă făină de matzah 4 linguri untură de gâscă sau ulei sare, piper Se face un aluat moale din ouă, apă și făină ... Vezi rețeta

Supă de gulaș

Supă de gulaș

500 g carne de vită 1 ceapă 1 morcov 1 pătrunjel rădăcină cu frunze 500 g cartofi 1 ardei capia frunze de țelină 100 g tăieței lați ... Vezi rețeta

Supă de fasole uscată și tăieței de casă

Supă de fasole uscată și tăieței de casă

500g fasole uscată 1 ceapă 1 morcov 1 pătrunjel 1păstârnac o lingură ulei tăieței de casă sare Fasolea uscată se pune la înmuiat... Vezi rețeta

Supă de ouă

Supă de ouă

6 ouă 2 lingură făină 3 linguri oțet 2 linguriță zahăr 1 foaie de dafin sare și boia ulei În uleiul încins se prăjește o lingură... Vezi rețeta