Tarhană

Tarhană

Ouă, făină, sare, apă Din ouă, făină, sare şi apă se face un aluat care se dă printr-o răzătoare special sau se taie în bucăţi mărunt... Vezi rețeta

Gât de gâscă umplut cu tarhană

Gât de gâscă umplut cu tarhană

pielea de pe gâtul unei gâște grăsimea de pe burta unei gâște 200 g făină 1 morcov 1 rădăcină de pătrunjel 1 ceapă roșie sare, pip... Vezi rețeta

Piept de gâscă umplut

Piept de gâscă umplut

1 piept de gâscă 2-3 căței de usturoi untură de gâscă 2 ouă 2 felii de pâine sare și piper Pieptul de gâscă se curăță de piele. C... Vezi rețeta

Ficat de gâscă cu ceapă

Ficat de gâscă cu ceapă

1 kg ficat de gâscă grăsimea de pe burta păsării 5-6 căței de usturoi 1-2 cepe mari boia dulce și piper boabe Ficatul de gâscă se spa... Vezi rețeta

Pastă din jumări de gâscă

Pastă din jumări de gâscă

1 kg jumări de gâscă 1 ceapă 10 ouă 2 linguriță muștar oțet de tarhon sare, cimbru Jumările de gâscă se dau prin mașina de tocat. ... Vezi rețeta

Untură de gâscă cu usturoi și boia

Untură de gâscă cu usturoi și boia

500 g grăsime 3-4 căpățâni de usturoi sare și boia dulce sau iute Grăsimea de pe burta gâștei sau a unei alte păsări de curte, se curăț... Vezi rețeta