Tobă de porc

Tobă de porc

1 cap întreg de porc rinichii inima câteva bucăţi şorici 3 foi dafin 2 lingurite boabe de piper piper măcinat sare 1 stomac de porc 2 l... Vezi rețeta

Drob de miel (rețetă veche)

Drob de miel (rețetă veche)

500 g organe miel 1 legătură generoasă ceapă verde 50 g smântână groasă 1-2 linguri de ulei 2 ouă sare piper cimbru 1 legătură micÄ... Vezi reÈ›eta

Holopți (sarmale) pentru nuntă

Holopți (sarmale) pentru nuntă

Holopții (sarmale) se făceau din cureti morat, cureti acru (varză murată). Varza murată se scoate de vineri după masă din ton (butoi), se desfa... Vezi rețeta

Sarmale în foi de varză acră (murată)

Sarmale în foi de varză acră (murată)

1,5 – 2 kg. varză murată 1 kg. pulpă de porc 200 de grame de ceapă 100 grame de orez cu bobul rotund 2 linguri de ulei 150 ml. apă călduÈ... Vezi reÈ›eta

Holopți (sarmale) cu păsat

Holopți (sarmale) cu păsat

Se taie mărunt ceapa și se pune la prăjit într-un pic de ulei sau untură. Se amestecă cu păsat. Se taie mărunt slănina și se pune într-un... Vezi rețeta

Terci de grâu

Terci de grâu

crupe de grâu - 1 ceașcă 2 pahare de apă unt și sare la gust. Crupele se toarnă într-un vas cu apă rece. De îndată ce fierbe, reduceți c... Vezi rețeta