1 cap întreg de porc rinichii inima câteva bucăţi şorici 3 foi dafin 2 lingurite boabe de piper piper măcinat sare 1 stomac de porc 2 l... Vezi rețeta
500 g organe miel 1 legătură generoasă ceapă verde 50 g smântână groasă 1-2 linguri de ulei 2 ouă sare piper cimbru 1 legătură micÄ... Vezi reÈ›eta
Holopții (sarmale) se făceau din cureti morat, cureti acru (varză murată). Varza murată se scoate de vineri după masă din ton (butoi), se desfa... Vezi rețeta
1,5 – 2 kg. varză murată 1 kg. pulpă de porc 200 de grame de ceapă 100 grame de orez cu bobul rotund 2 linguri de ulei 150 ml. apă călduÈ... Vezi reÈ›eta
Se taie mărunt ceapa și se pune la prăjit într-un pic de ulei sau untură. Se amestecă cu păsat. Se taie mărunt slănina și se pune într-un... Vezi rețeta
crupe de grâu - 1 ceașcă 2 pahare de apă unt și sare la gust. Crupele se toarnă într-un vas cu apă rece. De îndată ce fierbe, reduceți c... Vezi rețeta

