Se face o mămăligă: se pune apă la fiert cu sare, se pune făina de mălai (de moară) compact, în mijlocul ceaunului și se lasă la fiert 5-10 ... Vezi rețeta
Se face o mămăligă: se pune apă la fiert cu sare, se pune făina de mălai (de moară) compact, în mijlocul ceaunului și se lasă la fiert 5-10 ... Vezi rețeta
Se amestecă zeama de varză murată cu un pic de ulei. Se mănâncă cu mămăligă caldă. Vezi rețeta
Se pune apă mai multă la fiert cu sare. Când fierbe, se pune făina toată odată, formând o movilă. Se lasă la fiert și nu se mestecă, până... Vezi rețeta
Se fierb coastele ÅŸi cârnaÅ£ii. Se face un amestec din făină de mălai ÅŸi zeamă de pe coaste. Se toarnă peste coaste ÅŸi cârnaÅ£i. Se lasă sÄ... Vezi reÈ›eta
Se face un foc până se obține jar. Cartofii, se spală și se acoperă cu jar. Se lasă în jar până sunt copți; se verifică din când în cân... Vezi rețeta

