Se prăjeşte slănina. Se bat ouăle cu urdă sau brânză sfărmată (ruptă în bucățele). Se toarnă compoziţia peste slănina prăjită. Se ad... Vezi rețeta
Se pun hribele uscate la înmuiat, se spală în mai multe ape să iasă negreala, apoi se taie felii. Se frig două cepe mari în ulei, o roşie. Pes... Vezi rețeta
300 g hribe 100 ml ulei 2 cepe 1 căciulie usturoi 2 linguri făină de mălai 500 ml moare de cureti (zeamă de varză murată) 1 linguriță s... Vezi rețeta
Se curăţă bureţii, se spală, se storc şi se taie felii. Se prăjeşte în ulei o ceapă tăiată felii peste care se pun bureţii. Când sunt p... Vezi rețeta
Se taie slănină și se pune la prăjit. Se amestecă cozi de ceapă cu urdă și sare. Se pun peste slănină și se dă un clocot în untura lăsat... Vezi rețeta
Se face o mâncărușă (omletă) din ouă, lapte și un pic de făină de mălai. Mâncărușa se mănâncă cu tocană Vezi rețeta

