Se amestecă sămătișă ((lapte prins care rămâne după ce se culege smântâna), brozii (bicarbonat de sodiu) și făină, cât cuprinde. Se fră... Vezi rețeta
Varianta din făină de mălai a clătitelor, constituie un desert delicios şi consistent. Făina de mălai se amestecă cu sămătişă, sare şi za... Vezi rețeta
Se face un aluat din sămătișă (lapte prins care rămâne după ce se culege smântâna), 2 linguri untură, 2-3 ouă, 1 linguriță bicarbonat și... Vezi rețeta
Se prepară un aluat asemănător celui pentru pâine din făină de grâu, ouă, drojdie, sare, apă, adăugându-se în plus ouă. Umplutura se face... Vezi rețeta
500 g făină de mălai 250 g făină de grâu 1 cub drojdie 200 g brânză Ceapă, mărar Frunză de varză. Se face un aluat din făină de mÄ... Vezi reÈ›eta
Se face un aluat din sămătișă (lapte prins care rămâne după ce se culege smântâna), 2 linguri untură, 2-3 ouă, 1 linguriță bicarbonat de ... Vezi rețeta

