Se pune într-un vas sămătişa (iaurtul ce rămâne după ce se adună smântâna) pe marginea plitei sau pe cuptor la scopt (să se coaguleze). Se... Vezi rețeta
Se adună spuma de la laptele de oi. Se pune la fiert. Când începe să fiarbă se pune puțină făină de mălai și urdă. Se amestecă continuu. Vezi rețeta
Se pune păsatul la fiert. Când este fiert, se stoarce de apă. Într-o crăticioară se călesc în ulei 2-3 cepe tăiate mărunt, se pune și boia.... Vezi rețeta
Se face o mămăligă. Se călește ceapă în uleiul încins. Se pune un strat mămăligă, un strat ceapă călită. Vezi rețeta
Se face o mămăligă. Se pune un strat de mămăligă, un strat de magiun. Vezi rețeta
Într-un ceaun se pun la fiert laptele, groștiorul (smântâna) și puțină sare. Se pune făina de mălai și se amestecă până se desprinde mă... Vezi rețeta

