Cartofii se dau pe răzătoare, se amestecă cu ouă, piper, sare şi puţină făină. Se prăjesc în ulei sau untură. Se servesc cu smântână, l... Vezi rețeta
Se amestecă ouăle cu 2-3 linguri făină de grâu, praf de copt, piper, sare. Se prăjesc în ulei. Vezi rețeta
Cartofii spălați se coc bloadăr (cuptorul sobei cu plită). Se servesc cu mujdei și ulei. Vezi rețeta
Cartofii se pun la copt în cuptor sau în bloadăr (cuptorul de la soba de tuci). Se mai pot pune pe plita de la sobă sub o tepşă (tavă). După... Vezi rețeta
Cartofii se fierb și se zdrobesc. Se călește o ceapă în ulei, iar după ce s-a călit se pune peste cartofi și se amestecă. Într-o cratiță ... Vezi rețeta
Cartofii se fierb în coajă. Se curăță și se amestecă cu ceapă care a fost prăjită în untură sau ulei. Vezi rețeta

