Câteva cepe, ardei grași, roșii șe taie mărunt și se pun la prăjit în tr-un pic de ulei. După ce s-au prăjit se pune poprică (boia), piper,... Vezi rețeta
Se călește ceapă tăiată mărunt și morcov dat pe răzătoare. Se taie slănină cubulețe. Se amestecă toate cu păsatul spălat. Foile de varz... Vezi rețeta
Se taie cuburi carnea şi slănina. Se căleşte în untură (ulei) ceapă. Se adaugă hrişca sau păsatul. Se fac sarmalele. Pe fiecare frunză de v... Vezi rețeta
Se face aluatul pentru sarmale și se învârt în frunze de ștede (ștevie). Se fierb în bulion. Vezi rețeta
Se lasă păsatul la înmuiat. Se căleşte în ulei (untură) ceapă, hribe tăiate mărunt, roşie, morcov dat pe răzătoare. Se adaugă păsatul. ... Vezi rețeta
Carnea de oaie fiartă se mănâncă cu mujdei. Vezi rețeta

