Se încălzește apă. Se pune drojdie și cartofi fierți și ciruiți (zdrobiți), făină de mălai. Se lasă la dospit. Se pune în tepșe și se ... Vezi rețeta
Se face un aluat pentru pâine din făină, drojdie (maia- bucată de aluat ținută cam o săptămână în frunză de varză sau pănușă de mălai... Vezi rețeta
Se pune făina de mălai, un pic de făină de grâu. Se curăță două mere mai mari și doi cartofi, tot așa mai mărișori și se dau pe răzăto... Vezi rețeta
Se fierbe chimen și se strecoară. Se face un rântaş din făină, ulei stins cu lapte amestecat cu smântână. Se pune sare după gust. Se mănân... Vezi rețeta
Se taie bucăți carnea de miel și se pune la fiert. Se adaugă ceapă tăiată mărunt, sare, piper, cimbru de câmp, pătrunjel. Când carnea este ... Vezi rețeta
Se pune la fiert fasolea. Se face un aluat din făină, apă, sare. Se întinde și se lasă la uscat. Se taie cu cuțitul bucățele mici, cât unghi... Vezi rețeta

