Se prepară un aluat de mălai dospit. Se amestecă cu brânză, coade de ceapă şi mărar. Aluatul obținut se pune pe frunze de varză și se dă l... Vezi rețeta
Se amestecă într-un vas mai adânc făină de mălai cu „sămătişă”, ou, sare și bicarbonat. Se prăjesc în ulei sau untură. Se servesc si... Vezi rețeta
Se face un aluat din făină de mălai, făină de grâu, ouă, iaurt, lapte, o linguriță bicarbonat de sodiu, sare și puțin zahăr. Într-o lesp... Vezi rețeta
Peştele „se undează” (dă un clocot) în zeamă de castraveţi. Într- tigaie se prăjește ceapă. După ce pestele e gătit „se dunstuluieș... Vezi rețeta
Se curăță peștii de solzi și în interior. Nu se taie capul. Se pun la fiert în zeama de varză murată (sunt fierți atunci când le ies ochii... Vezi rețeta
Mămăliga, rece, se întinde pe un fund de lemn, ca o plăcintă. Peste ea se pune brânză fermentată, după care se împachetează ca o ruladă sa... Vezi rețeta

