Piciocii se spală și se pun în blodăr la copt. 2-3 cepe curățate și tăiate rondele se pun la prăjit la foc mic până se rumenesc. Se condime... Vezi rețeta
Cartofii curăţaţi se dau pe răzătoare. Se storc de apă. Se amestecă cu făină, sare, piper, ouă. Se adaugă şi cartofi fierţi. Se fac gălu... Vezi rețeta
Se călește o ceapă. Se adaugă 1-2 morcovi, 1 pătrunjel și un cartof; toate tăiate cubulețe și se călesc. Se sărează și se piperează. Câ... Vezi rețeta
Se călește o ceapă. Se adaugă 1-2 morcovi tăiați cubulețe, 1 pătrunjel tăiat cubulețe și se călesc. Se sărează și se piperează. Când ... Vezi rețeta
200 gr de hribe uscate 1 cana de orez 3 morcovi 200 gr smântână Ulei Sare și piper după gust Hribele uscate se pun la înmuiat în apa f... Vezi rețeta
Carnea de porc tăiată cubuleţe se pune la fiert. Când carnea e fiartă se adaugă zarzavat (morcovi, pătrunjel) tăiat cubuleţe şi ciuperci usc... Vezi rețeta

