Se pun la înmuiat ciupercile uscate. Se schimbă de 2-3 ori apa. Se taie și se călește o ceapă mică. Se pun ciupercile peste ceapă și zarzavat... Vezi rețeta
Se pun la fiert în apă cu un pic de usturoi şi oţet. Se fierb 15 minute. Se ia de pe foc şi se amestecă cu smântână. Se mănâncă cu cartofi... Vezi rețeta
Fructele se pun la fiert. Se face hoboraș (rântaș) din lapte, făină, sare, zahăr și se punea în oala cu supă. Vezi rețeta
Se pune varză murată tăiată mărunt la fiert. Se pune carne proaspătă de porc şi aluat din cârnaţi, din care se fac gomboţi (chifteluţe). S... Vezi rețeta
Se pune la fiert apă cu o ceapă întreagă, piper boabe și 2 foi de dafin. Se face un rântaș subțire: se încinge uleiul, se pune o 1 lingură d... Vezi rețeta
Se face un aluat mai tare din făină, apă, 1 ou și un vârf de sare. Se lasă la uscat. Când este uscat se dă pe răzătoarea cu ochiuri mari. Se... Vezi rețeta

