Se taie ceapă felii. Se bat bucățile de carne ca pentru șnițel și se condimentează cu piper și sare. Se așază într-o cratiță, un rând ce... Vezi rețeta
Puiul curățat se umplea cu un amestec din măruntaie fierte, pâine, ouă, șniling (ceapă-usturoi). Puiul se unge cu untură de porc și măieran,... Vezi rețeta
Se călește o ceapă și un ardei. Măruntaiele se taie mărunt, mărunt. Se călesc. Se amestecă cu gălbenușuri, pâine înmuiată în lapte, șn... Vezi rețeta
Se pune varza murată la fiert. Când este fiartă se pune deoparte. Se face o friptură cu bucăți de carne tăiate mai mare. Se pune orez la fiert.... Vezi rețeta
Se taie varza murată și se pune la călit. Se adaugă apă ori de câte ori scade până se călește. Când este călită, se pun coaste neafumate ... Vezi rețeta
Se curăță guliile și se scoate mijlocul. Se umple cu umplutura de sarmale: carne măcinată, ceapă călită, un ardei măcinat, o roșie tăiată... Vezi rețeta

