O jumătate de kg de făină 30 de grame de drojdie 2 ouă 3 linguri ulei 3 linguri de zahăr o lingură de sare o vanilie Se lasă la ... Vezi rețeta
Se bat, cu telul, ouăle cu zahărul și drojdia până se topește drojdia. Se pune laptele și se amestecă. Se adaugă făină făină de grâu și... Vezi rețeta
10 ouă Un unt 300g făină 300g zahăr 300g nucă Un praf de copt Făina se amestecă cu untul și 2 gălbenușuri, puțin praf de copt, se ... Vezi rețeta
O jumătate kg de făină 2 ouă 3 gălbenuÈ™uri Se frământă ca materialul de tăieÈ›ei, dacă este prea tare aluatul se poate pune puÈ›inÄ... Vezi reÈ›eta
Pentru început se vor decoji 8 mere ionatan. Se scobește mijlocul merelor suficient de adânc să fie loc pentru umplutură. se face un sirop dintr... Vezi rețeta
Se face un aluat din făină, drojdie, zahăr, ou şi lapte. Se lasă la dospit. Se fac batoane lungi care se mai lasă la dospit aproximativ 30 minut... Vezi rețeta

