Se pune la fiert într-o oală de 2 litri, 1litru de apă și 1 litru bulion. Când fierbe se pune o ceapă și se pot pune tăieței, orez, găluște... Vezi rețeta
Se pune la fiert varza acră. Când fierbe, se taie coastele de porc crude, proaspete, bucăți și se pun la fiert la foc încet cu varza. Când sun... Vezi rețeta
Se pune la fiert apă cu zahăr și compot de vișine. Când sunt fierte, se face un hoboraș (rântaș) din: 1 ou, făină și smântână și se to... Vezi rețeta
Se curăță morcovi, pătrunjel, țelină, gulie, o ceapă, piper boabe, sare și se pun la fiert întregi împreună cu carnea de vită. Se fierbe l... Vezi rețeta
6 gălbenușuri 6 linguri de zahăr făină lămâie rasă și puțină zeamă de lămâie ¼ pahar apă rahat Crema: 6 albușuri 9 linguri z... Vezi rețeta
1 ou întreg 1 linguriță unt făină 2-3 lingurițe smântână puțin lapte Umplutură: 1-2 ouă brânză de vaci zahăr zahăr vanilat ... Vezi rețeta

