Făina de grâu se amestecă cu untura. Se pun 4 gălbenușuri de ouă, zahăr vanilat, și puțină drojdie. Se frământă toate până se face un ... Vezi rețeta
Se face un aluat din apă și făină. Se întinde o foaie subțire care se taie în pătrate. Se pune pe fiecare pătrat licvari. Se îndoaie în col... Vezi rețeta
Într-un vas mai mare se pune făină, sare, drojdie cu un pic de lapte să dospească. Se separă ouăle. Se bat albușurile. Gălbenușurile se bat ... Vezi rețeta
500 g făină de grâu 200 g zahăr 250 g untură porc Praf de copt Coajă de lămâie 3 linguri groștior (smântână) O vanilie Puțină sar... Vezi rețeta
510 g făină, 400 g margarină, 200 g țucur (zahăr), 200 gr mac, 6 țucururi vanilate (plicuri zahăr vanilat), 2 ouă, un sfert de linguriță pra... Vezi rețeta
Se face un aluat din făină, 3 ouă, margarină sau ulei, drojdie, zăr sau lapte în care s-a dizolvat 1 praf de copt, sare, puţin zahăr. Se lasă... Vezi rețeta

