Se prepară un aluat asemănător celui pentru pâine din făină de grâu, ouă, drojdie, sare, apă, adăugându-se în plus ouă. Umplutura se face... Vezi rețeta
500 g făină de mălai 250 g făină de grâu 1 cub drojdie 200 g brânză Ceapă, mărar Frunză de varză. Se face un aluat din făină de m... Vezi rețeta
Se face un aluat din sămătișă (lapte prins care rămâne după ce se culege smântâna), 2 linguri untură, 2-3 ouă, 1 linguriță bicarbonat de ... Vezi rețeta
Se prepară un aluat de mălai dospit. Se amestecă cu brânză, coade de ceapă şi mărar. Aluatul obținut se pune pe frunze de varză și se dă l... Vezi rețeta
Se amestecă într-un vas mai adânc făină de mălai cu „sămătişă”, ou, sare și bicarbonat. Se prăjesc în ulei sau untură. Se servesc si... Vezi rețeta
Se face un aluat din făină de mălai, făină de grâu, ouă, iaurt, lapte, o linguriță bicarbonat de sodiu, sare și puțin zahăr. Într-o lesp... Vezi rețeta

