Kișche de vițel umplut cu plămân

Kișche de vițel umplut cu plămân

Plămânul de vițel se fierbe în apă cu sare, apoi se macină. În untură de gâscă se călește o ceapă tăiată mărunt, usturoiul pisat și... Vezi rețeta

Iahnie de fasole boabe

Iahnie de fasole boabe

500 g fasole boabe 1frunză de dafin 150 g untură de gâscă/ulei 2 linguri făină 1ceapă mică 1 linguriță oțet 1-2 lingurițe zahăr sa... Vezi rețeta

Fasole pestriță dulce (Bombăs)

Fasole pestriță dulce (Bombăs)

500 g fasole uscată pestriță 100 g orez 100g zahăr 1 linguriță de zahăr vanilat 1 linguriță de scorțișoară măcinată Fasolea colorat... Vezi rețeta

Fasole albă dulce

Fasole albă dulce

500 g boabe mari de fasole albă 250g zahăr 150g orez 50 g stafide coaja de la o lămâie 1 plic zahăr vanilat Fasolea se lasă la înmuiat. ... Vezi rețeta

Anghehakt

Anghehakt

5 ouă 5 cartofi 2 legături de ceapă verde ulei sare, piper Se pun la fiert cartofii și ouăle în apă cu puțină sare. Se curăță și se... Vezi rețeta

Salată de cartofi

Salată de cartofi

Ingrediente: 1 kg cartofi 2 cepe nu prea mari 1 cană oțet 2 linguri ulei sare, piper, boia dulce, zahăr Cartofii se fierb în coajă. După... Vezi rețeta