Varianta 2 100 gr făină de mălai 50 gr făină de grâu 3 linguri de ulei Sare, piper, puțin zahăr Făina de mălai se opărește, apoi se a... Vezi rețeta
Varianta 1 150 g făină 100 gr untură Sare, piper, paprică, puțină apă Din ingredientele de mai sus facem un aluat tare din care formăm o p... Vezi rețeta
1 kg piept de gâscă 4-5 pulpe de gâscă 500 g piept de vită 500 g fasole uscată 100 g arpacaș 1 morcov 2 cepe roșii mai mici 3-4 căței... Vezi rețeta
500 g fasole uscată 100 g arpacaș sau orez 1 kg piept de vită 5 linguri mălai 10 linguri făină 6 linguri untură de gâscă 2 cepe 1 păt... Vezi rețeta
500 g fasole boabe uscată 100 g arpacaș 500 g carne de gâscă sau de pui 250-300 g afumătură de gâscă sau găină 2 linguri de untură de g... Vezi rețeta
½ kg de fasole uscată (de preferință tărcată și albă, amestecată) Un pahar de arpacaș ½-1 kg de carne grasă O ceapă Sare, piper după... Vezi rețeta

